møtesteder på nett tinder dating app

Dessverre finnes det uærlige personer både på nettet og i virkeligheten. Vi jobber aktivt med å oppdage og forhindre forekomsten av uærlige personer på vårt nettsted. Likevel oppfordrer vi alle våre medlemmer til å være ekstra oppmerksomme, for å slippe å bli lurt. Et vanlig knep fra bedragere er å bruke fotomodell-lignende bilder for å lokke til seg så mange kontakter som mulig.

Når de har fått kontakt, bygger de sakte opp tillit. Det handler ofte om flere måneder med kontakt både på telefon og internett. Målet er at ofrene skal få tillit til bedrageren, og frivillig låne ut penger. Det pleier å ta lang tid før det i det hele tatt blir snakk om penger, men når det skjer handler det ofte om en syk forelder eller penger til en flybillett.

I slike tilfeller har mange av ofrene så høy tillit til bedrageren at de låner ut penger uten mistanke. Møteplassens råd til alle medlemmer er aldri noen gang å låne penger til en nettkontakt, uansett årsak. Man skal alltid være svært oppmerksom før man har møtt hverandre og blitt kjent.

Når det lastes opp et bilde eller registreres en ny presentasjon så er det personale på plass som kontrollerer at det er i overensstemmelse med Møteplassens regelverk og policy. Kundeservice er bemannet mellom kl. I denne perioden arbeides det kontinuerlig med å ta seg av alle saker som kommer inn, godkjenne bilder og presentasjoner samt håndtere evetntuelle problemer med betaling.

Alle mottatte spørsmål besvares i løpet av 24 timer, oftest mye raskere. Du kan når som helst blokkere andre medlemmer slik at de ikke kan ta kontakt med deg på Møteplassen, besøke din profil eller finne deg i søkefunksjonen. Dessuten finnes en funksjon som, hvis du aktiverer den, filtrerer bort meldinger som inneholder eventuelt støtende ord. Alt for at du skal kunne føle deg trygg og sikker når du dater på Møteplassen. Vær anonym og sikker Det er bare du som kan avgjøre når tiden er inne for å oppgi ditt virkelige navn og andre kontaktopplysninger.

Å gjøre seg opp en mening Det er vanskelig å gjøre seg opp en mening eller oppfatning om en person. Det kan til og med være sikrere å møte noen på nettet: Forsøk å være så rasjonell som mulig selv om det er en emosjonell situasjon. Handle ut ifra det du vet. Mistenker du at noen lyver uten å kunne gi troverdige forklaringer, avbryt kontakten. Be om å få se bilder. Et bilde sier mer enn tusen ord sies det. Det ligger noe i det. Bilder er uansett en veldig god hjelp når du skal gjøre deg opp en mening om en person.

Vær ekstar oppmerksom på personer som gang på gang hevder at de ikke kan vise deg et bilde. Ingen kam kreve å få treffe deg. Det er du som avgjør om du vil gå på en virkelig date eller ikke. Tinder en er dating-app som brukes av mange unge, single voksne. Siden den ble lansert i har den gjort stor suksess over hele verden, og har 50 millioner aktive brukere. Bare i Norge bruker en halv million mennesker denne appen.

Aldri har det vært flere arenaer for å møte en kjæreste. Men på bygda i Finnmark er det fremdeles like langt til neste bygd. Og det har aldri før vært flere som oppgir at de bor alene som nå, ifølge tall fra Statistisk sentralbyrå. I Nord-Norges største by, Tromsø med sine Her er det tettere mellom byene, og en maksreach på Tinder når ut til både militærgutter på Bardufoss og Harstadværinger. Det er sånn det blir. Når man først logger seg inn, sveiper man til det blir tomt, og så er man ferdig for i dag, sier Elisa Paulsen Men det er vanskelig med tinder, det er mest trynefaktor, sier Elisa Paulsen.

Hendene former seg rundt den varme kaffekoppen på kjøkkenbordet hjemme i Tromsø. Snøen kastes ned fra himmelen utenfor, og minusgradene kjennes i tregulvet. Den første tiden var hun der bare for gøy, hadde ingen planer om å finne seg kjæreste på denne måten. Men åringen har vært singel en stund, og er åpen for muligheten. Oi, det er mange. Kanskje tjue, sier hun, og ler. Ikke alle har vært en like stor suksess.

Men det er veldig mange raringer der, innrømmer Elisa. Elisa drømmer om en mann hun har kjemi med, en som er på samme plass i livet, en som er omsorgsfull og morsom. Heldigvis øker testosteronet på tinder i helgene. Flere reiser inn til byen, og pekefingeren går varm. Hvem er de nye mannebeinene? Tinder må sjekkes, menn må sveipes og likes. En sen desemberkveld i fjor får hun en interessant match.

Superlike — noen liker henne ekstra mye! Petter, kilometer unna, skriver til henne. Hun ler når hun åpner meldingen. Jon Petter Scheie Anti sitter sjelden helt i ro. I sofakroken veksler han på å spille TV-spill, surfe på mobilen og strikke. Jon Petter er egentlig fra Karasjok, men flyttet til nabokommunen Lakselv for seks måneder siden, da han fikk jobb som elektrikerlærling i bygda.

På gulvet i stua står det en grønn potteplante som hittil har overlevd samboerskapet, og på stuebordet ligger det en bunke bøker med Dorthe Skappels strikkeoppskrifter. Jon Petter viser frem en halvstikka hvit ullgenser. Jon Petter fisker frem mobilen for å sjekke om han har fått noen meldinger fra jenta fra Tana. De bestemmer seg for å møtes til helga. Det er det jeg ser etter på Tinder.

Jeg er lei av å sitte alene på kveldene, og jeg er lei av sjekking på byen. Jon Petter forteller at det var for om lag et års tid siden at han begynte å ønske seg noe mer enn bare dating og one-night stands. Han fylte tretti år, og la ut annonse på kjøpe-bytte-selge sida for Karasjok på Facebook der han skrev: Fem kilo pepper selges billig.

På Tinder er kjærligheten bare noen få tastetrykk unna. Psykolog og parterapeut Andreas Løes Narum i parweb. I folkefattige områder gjør nettdating det lettere å komme i kontakt med likesinnede, selv om man kanskje må reise langt for å fysisk møte vedkommende. Det er et fantastisk teknologisk hjelpemiddel for å finne kjærlighet.

Psykolog Andreas Løes Narum forteller at det er mange positive aspekter ved nettsjekking. Men folk bør også være oppmerksomme på at det er en risiko for å bli hekta. I «gamle dager» endte man gjerne opp med jenta på nabogården, eller en man traff på bygdedans.

Dagens digitale sjekkearena kan gjøre det lettere å finne en kjæreste man rett og slett passer bedre med, sier parterapeuten. Da får folk flest litt bedre kunnskap om hvilke individuelle forskjeller som spiller inn når man skal prøve å få til et fint samliv, sier Løes Narum. Jon Petter smiler litt lurt og sier at han ikke husker helt hvor mange dates han har vært på.

Han sitter hjemme i sofaen og sveiper seg gjennom nye fjes på Tinder. Hun kan jeg like. Men hun her liker The Kardashians. Sveip til venstre, liker ikke. Tinder har vokst i popularitet siden appen høsten vekket oppmerksomhet hos oss nordmenn. For å komme i kontakt med en jente eller gutt, må hun eller han ha likt bildet ditt, og du får en "match".

Liker du det du ser, sveiper du til høyre. Er du ikke interessert, sveiper du til venstre. Om den samme personen liker deg tilbake, kan dere begynne å snakke sammen. Jon Petter forteller at det slett ikke er alltid at kjemien stemmer like godt i virkeligheten som det gjør på chatten. Det tror jeg de fleste som har appen har gjort, for å være ærlig.

Man finner i hvert fall ikke kjærligheten hvis man ikke prøver! Selv om nettsjekking har gjort kjærligheten mer tilgjengelig, er det en risiko der, forteller psykolog Andreas Løes Narum.

... Elisa fant kjærligheten langt unna. Vi arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Tenk deg på hva du sier til jenta, og ikke gå rett på det sex-temaer. Det kan fungere på appen, men gjennomskues når en treffes, mener sosiale medier-ekspert Berit Skog, førsteamanuensis ved Institutt for sosiologi og statsvitenskap, NTNU. Menn med høy utdannelse får dobbelt så mange meldinger som dem uten. Aldri har det vært flere arenaer for å møte en kjæreste. Møtesteder på nett tinder dating app

Dessverre så finnes det personer som lyver og bedrar også på Møteplassen, akkurat som det gjør det på nattklubber, fester, treningsstudioet eller andre møtesteder. En stor fordel med nettdating er at du virkelig har muligheten til å danne deg en mening om personen innen du tar skrittet og møter personen.

Det kan til og med være sikrere å møte noen på nettet:. Når du har blitt kjent med noen gutt eller jente på Møteplassen og du føler at tiden er moden for å treffes, finnes det noen enkle tips for at du skal kjenne deg sikker:. Å lære nye personer å kjenne medfører risiko, men med de enkle knepene som er nevnt ovenfor vil du redusere denne risikoen betraktelig.

Så vær forsiktig, bruk sunn fornuft, men fremfor alt — ha det moro! Det er kjempemorsomt å date! Det skal være morsomt og spennende å date og flørte, og derfor er det ekstra viktig at du føler deg trygg hos oss. Dessverre finnes det uærlige personer både på nettet og i virkeligheten. Vi jobber aktivt med å oppdage og forhindre forekomsten av uærlige personer på vårt nettsted.

Likevel oppfordrer vi alle våre medlemmer til å være ekstra oppmerksomme, for å slippe å bli lurt. Et vanlig knep fra bedragere er å bruke fotomodell-lignende bilder for å lokke til seg så mange kontakter som mulig. Når de har fått kontakt, bygger de sakte opp tillit. Det handler ofte om flere måneder med kontakt både på telefon og internett. Målet er at ofrene skal få tillit til bedrageren, og frivillig låne ut penger.

Det pleier å ta lang tid før det i det hele tatt blir snakk om penger, men når det skjer handler det ofte om en syk forelder eller penger til en flybillett. I slike tilfeller har mange av ofrene så høy tillit til bedrageren at de låner ut penger uten mistanke. Møteplassens råd til alle medlemmer er aldri noen gang å låne penger til en nettkontakt, uansett årsak. Man skal alltid være svært oppmerksom før man har møtt hverandre og blitt kjent. Når det lastes opp et bilde eller registreres en ny presentasjon så er det personale på plass som kontrollerer at det er i overensstemmelse med Møteplassens regelverk og policy.

Kundeservice er bemannet mellom kl. I denne perioden arbeides det kontinuerlig med å ta seg av alle saker som kommer inn, godkjenne bilder og presentasjoner samt håndtere evetntuelle problemer med betaling. Alle mottatte spørsmål besvares i løpet av 24 timer, oftest mye raskere. Du kan når som helst blokkere andre medlemmer slik at de ikke kan ta kontakt med deg på Møteplassen, besøke din profil eller finne deg i søkefunksjonen.

Dessuten finnes en funksjon som, hvis du aktiverer den, filtrerer bort meldinger som inneholder eventuelt støtende ord. Alt for at du skal kunne føle deg trygg og sikker når du dater på Møteplassen. Vær anonym og sikker Det er bare du som kan avgjøre når tiden er inne for å oppgi ditt virkelige navn og andre kontaktopplysninger.

Å gjøre seg opp en mening Det er vanskelig å gjøre seg opp en mening eller oppfatning om en person. Det kan til og med være sikrere å møte noen på nettet: Forsøk å være så rasjonell som mulig selv om det er en emosjonell situasjon. Handle ut ifra det du vet.

For brukerne er appen en rask måte å kunne bli bedre kjent med folk man ser ut til å like. For å komme i kontakt med en jente eller gutt, må hun eller han ha likt ditt bildet, og du har fått en "match". Ifølge Tinders egne hjemmesider har de over 1,6 milliarder sveip per dag og er tilgjengelig i over land. Appen har fått mye omtale og kritikk i både norske ut utenlandsk media, og beskrives gjerne som en sex-app. Årsaken ligger i at appen gir brukerne muligheten til å dømme etter utseendet.

Liker du det du ser, sveiper du til høyre. Er en ikke interessert, sveipes det til venstre. Om den samme personen liker deg tilbake, kan dere begynne å konversere. Både psykologer og konkurrenter har kritisert Tinder for å være useriøs, altfor kynisk og at den spiller på sex. Gründer Morten Gulliksen i datingtjenesten Sukker.

Psykologen Frode Thuen mener appen er altfor kynisk , og at den kan skade dem som ikke har vært like heldige med genene sine. Datingeksperten Espen Korsvik bak datingselskapet Dating Adventure er uenig. Det er en enkel måte å komme i kontakt med jenter du selv liker, og du trenger ikke å gå igjennom den tungvinte prosessen som du må på Sukker. De er naturlige konkurrenter, men likevel veldig ulike. Han forstår at appen kan oppleves som en sex-app, men åringen mener at sex er en helt normal affære og at Tinder i ikke egentlig har en direkte henvisning til det.

Det behøver ikke å være så negativt, men heller positivt. Det er rett på sak, fortsetter han. Tinder har blitt meget populært i Norge de siste månedene. På verdensbasis har appen en daglig økning på fem prosent. Og, det er fullt mulig å opprette en profil som ikke signaliserer at du bare er ute etter én ting. Samlivsekspert Zena Wozniak deler sine råd til en god tinderprofil med herremagasinet GQ. Målet er å fremstå som den gentlemannen du er, ikke den sexgale fyren en lett kan ende opp som.

I en uhøytidelig test fulgte Side3 rådene til Wozniak. Det resulterte i 27 strake "match".

Møtesteder på nett tinder dating app

Møtesteder på nett tinder dating app